Stichting Para Atletiek
 
 

 

Talentvol
Grensverleggend
Innovatief
Wereldklasse

 
 
 
team para atletiek 0630.jpg
 
 

Atleten

Ambitieus en op zoek naar de grenzen van hun mogelijkheden, dat zijn de atleten die de Stichting graag wil ondersteunen. Atleten die denken in mogelijkheden, uitdagingen en kansen. Wereldtoppers maar ook nieuwe atleten, atleten die willen weten hoe ver hun talent ze kan brengen.

Read More →

 

Coach

"Ik voel het als een eer dat jonge mensen mij vragen te helpen bij het realiseren van hun sportieve droom". Coach Guido Bonsen vormt een belangrijke schakel voor de Stichting, zijn trainingen en begeleiding zijn de schakel tussen de atleet en een langdurige constructieve ondersteuning door de Stichting.
 

Read More →

 
 

Partners

Het woord ‘Team’ is al meerdere malen voorbij gekomen omdat dit goed omschrijft wat de Stichting Para Atletiek vooral is. Een team werkt nauw samen om doelen te bereiken en het maximale uit elkaar te halen. Om Team Para Atletiek in staat te stellen zijn doelstellingen te behalen is financiële steun nodig. Deze steun komt van partners die zich graag aansluiten en zo onderdeel worden van het Team

 
 
 
marlene v gansewinkel 5421.jpg
 
 
 

Bestuur

Er zijn in Nederland al veel prachtige initiatieven om kinderen met een handicap aan het sporten te krijgen. De Stichting Para Atletiek wil er zijn voor de stap daarna, specifiek binnen de atletiek. Ondersteunen, promoten en ontwikkelen van atleten met ambitie, daar zet het bestuur van de Stichting zich voor in. Samen met de Partners de atleten helpen bij de volgende stap!

Read More →

 

Financiën

De Stichting bestaat pas kort en is op zoek naar Partners om haar te helpen de ambities waar te maken. Er is een begroting gemaakt voor 2018 gepasseerd op die ambities en het programma van de atleten.


 

Read More →

 
 
 

Vriendjes

Wil jij de Stichting Para Atletiek steunen en daarmee bijdragen aan het verwezenlijken van de sportieve dromen van onze atleten wordt dan vriend van de Stichting. Er zijn daarvoor 4 mogelijkheden; word vriendje, vriend of boezemvriend van de Stichting of wil jij beste vriend worden van één van de atleten?

 
 
 
para-atletiek-10.jpg