Ondersteuning

Om de atleten optimaal te ondersteunen bij het realiseren van hun sportieve dromen is meer nodig dan alleen hard trainen. Ook de ondersteuning om de trainingen moet van wereldklasse zijn.

 

Frank

Frank Jol
Prothesemaker

Mijn naam is Frank Jol, ruim 20 jaar ervaren in het maken van protheses, ortheses en zitvoorzieningen voor topsporters, atleten en andere mensen met een actieve levensstijl.
Wanneer je na je ongeluk of ziekte weer zelfstandig kunt eten, aankleden en wassen zit de taak van de reguliere orthopedische dienstverlening erop. Maar de realiteit is dat het hier vaak pas begint: de confrontatie met dat wat je niet meer kunt en het besef van dat wat je nooit meer zult doen. Ik geloof dat mensen met een beperking een actief en volwaardig leven kunnen leiden en dat een actief leven toegankelijk is voor iedereen.

Marlous

Marlous Pieëte
Fysiotherapeut

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds mei 2014 werkzaam bij Manualfysion. Daar heb ik mij de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een ervaren fysiotherapeut. Zelf heb ik 12 jaar mogen voetballen op het hoogste niveau in Nederland, de eredivisie en daarnaast meer dan 50 interlands mogen spelen voor het Nederlands elftal. Deze carrière heeft mij als fysiotherapeut op een hoger niveau gebracht. Met mijn eigen ervaring in blessures en weten wat je als topsporter nodig hebt, sta ik altijd klaar voor deze top atleten! 

 

Patricia

Patricia van Houten
Mesologe

Mesologie integreert de reguliere geneeskunde (anatomie, fysiologie, pathologie) met Ayurveda en Traditioneel Chinese Geneeskunde (TCM).
Door deze integratie worden de oorzaken van een klacht zichtbaar.
Dat is de kracht van mesologie!
Het lichaamsvriendelijke en uitgebreide mesologisch onderzoek bestaat uit een pols-tong onderzoek, een lichamelijk onderzoek en EFD (gebaseerd op de principes van acupunctuur).
Het in kaart brengen van alle functies en symptomen in het lichaam levert verrassende en verhelderende inzichten op.
Elke behandeling is maatwerk en kan bestaan uit een combinatie met Ayurvedische kruiden, homeopathie, vitaminen, mineralen, fytotherapie, gemmotherapie, voedingsadvies en/of leefstijl advies.